+31 85 130 7821  Anthonetta Kuijlstraat 59, 3066 GS Rotterdam

HomeKlei en Poeders

Klei en Poeders

Natuurlijke Schoonheid en Huidverzorging

Bekijk onze diverse selectie van klei en poeders, die u kunt gebruiken voor natuurlijke schoonheids- en huidverzorgingsdoeleinden. Onze klei en poeders zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun zuiverheid en hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze ideaal zijn voor uw persoonlijke verzorgingsroutine. Ontdek de vele voordelen die klei en poeders te bieden hebben en geef uw huid een gezonde boost.

Bentoniet Klei Cosmetische Grade: Diepe Reiniging en Zuivering

Onze Bentoniet Klei Cosmetische Grade is een krachtig kleipoeder dat bekend staat om zijn diep reinigende en zuiverende eigenschappen. Deze klei, gewonnen uit vulkanische as, heeft een unieke structuur die gifstoffen en onzuiverheden uit de huid trekt. Gebruik Bentoniet Klei als gezichtsmasker om overtollig talg te absorberen, poriën te verkleinen en een stralende teint te bevorderen. Kies uit onze opties en ervaar de zuiverende kracht van Bentoniet Klei.

Calciumcarbonaat: Zachte Exfoliatie en Verheldering

Calciumcarbonaat is een natuurlijk poeder dat bekend staat om zijn zachte exfoliërende werking en verhelderende effecten op de huid. Dit poeder verwijdert op milde wijze dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing, waardoor de huid er frisser en stralender uitziet. Gebruik Calciumcarbonaat in uw gezichts- of lichaamsscrub voor een zijdezachte en gezuiverde huid.

Dode Zee Modder: Mineralenrijke Verjonging en Ontspanning

Onze Dode Zee Modder is afkomstig van de legendarische Dode Zee en zit boordevol mineralen die bekend staan om hun verjongende en ontspannende eigenschappen. Deze modder kan helpen bij het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van onzuiverheden en het kalmeren van geïrriteerde huid. Voeg Dode Zee Modder toe aan uw badritueel of gebruik het als een reinigend gezichtsmasker voor een luxueuze spa-ervaring in uw eigen huis.

Gele Klei Poeder: Kalmerende Reiniging en Balans

Gele Klei Poeder staat bekend om zijn kalmerende en verzachtende eigenschappen. Het helpt de huid te reinigen en in balans te brengen, waardoor het geschikt is voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Gebruik Gele Klei Poeder in gezichtsmaskers, badproducten of zeepformuleringen om de huid te zuiveren en een gezonde gloed te bevorderen.

Ghassoul Brokjes en Poeder: Natuurlijke Detox en Reiniging

Ontdek de reinigende en detoxifiërende eigenschappen van Ghassoul, ook bekend als Marokkaanse klei. Onze Ghassoul Brokjes en Poeder zijn rijk aan mineralen en absorberen effectief onzuiverheden, overtollig talg en toxines uit de huid. Dit natuurlijke product helpt de poriën te verfijnen, de huidtextuur te verbeteren en een gezonde uitstraling te bevorderen. Kies uit onze opties en geniet van een verfriste en gerevitaliseerde huid.

Groene Klei Poeder: Diepe Reiniging en Ontgifting

Groene Klei Poeder is een krachtige reiniger die helpt bij het verwijderen van onzuiverheden en overtollig talg. Deze klei is rijk aan mineralen en heeft een absorberende werking, waardoor het de huid diep kan reinigen en ontgiften. Groene Klei Poeder kan gebruikt worden in gezichtsmaskers, haarmaskers en lichaamspakkingen om de huid te zuiveren en de natuurlijke balans te herstellen.

Rode Klei Poeder: Verzachtend en Verhelderend

Rode Klei Poeder staat bekend om zijn verzachtende en verhelderende eigenschappen. Het is rijk aan ijzeroxide en mineralen, waardoor het de huid kan revitaliseren en een gezonde gloed kan bevorderen. Rode Klei Poeder kan helpen bij het verminderen van roodheid, het verzachten van de huidtextuur en het verbeteren van de teint. Voeg dit poeder toe aan uw gezichtsbehandelingen of lichaamsverzorgingsproducten voor een stralende en egale huid.

Witte Klei Poeder: Zachte Reiniging en Verzorging

Witte Klei Poeder, ook wel bekend als Kaolienklei, is een milde en zachte reiniger die geschikt is voor alle huidtypen. Het helpt bij het verwijderen van onzuiverheden, overtollig talg en dode huidcellen, terwijl het de natuurlijke vochtbalans van de huid behoudt. Witte Klei Poeder kan gebruikt worden in gezichtsmaskers, scrubs en badproducten voor een zachte reiniging en verzorging van de huid.

Zeolite Kleipoeder: Diepe Zuivering en Ontgifting

Zeolite Kleipoeder is een krachtige ontgifter die helpt bij het absorberen van gifstoffen en zware metalen uit de huid. Het heeft een unieke kooiachtige structuur die onzuiverheden vasthoudt en de huid diep zuivert. Zeolite Kleipoeder kan gebruikt worden in gezichtsmaskers, body wraps en detoxbaden om de huid te ontgiften en een gezonde uitstraling te bevorderen. Geniet van de diepe zuivering en revitalisatie die Zeolite Kleipoeder te bieden heeft.

Azaglobal Impex B.V. | Waar duurzaamheid en eerlijke handel centraal staan, terwijl we samen streven naar een betere wereld

Support

© 2024 · Azaglobal Impex B.V. – Alle Rechten Voorbehouden