+31 85 130 7821  Anthonetta Kuijlstraat 59, 3066 GS Rotterdam

HomeAardewerk producten

Aardewerk producten

Ontdek de schoonheid en veelzijdigheid van aardewerk producten bij  Azaglobal Impex B.V. Onze collectie omvat een scala aan prachtige aardewerk producten, gemaakt door vakbekwame ambachtslieden. Van de traditionele tajine tot elegante bakers en functionele waterkaraffen, onze aardewerk producten zijn perfect voor het verrijken van jouw culinaire ervaring en het toevoegen van een vleugje ambachtelijke stijl aan jouw interieur.

Tajine

Ervaar de smaak van authentieke Noord-Afrikaanse gerechten met onze tajines. Deze unieke kookpot bestaat uit een brede, ondiepe basis en een kegelvormig deksel, waardoor de stoom condenseert en weer terugvalt op het gerecht. Het resultaat is een sappige en smaakvolle maaltijd vol met heerlijke aroma’s.

Bakers

Onze aardewerk bakers zijn perfect voor het bereiden en serveren van ovenschotels, gratins en andere hartige gerechten. Met hun duurzame constructie en warmtegeleidende eigenschappen zorgen ze voor gelijkmatige en langdurige warmteverdeling, waardoor jouw gerechten perfect gaar en smaakvol worden.

Waterkaraffen

Voeg een vleugje elegantie toe aan jouw tafelsetting met onze aardewerk waterkaraffen. Met hun unieke ontwerpen en handbeschilderde details zijn ze niet alleen functioneel, maar ook een prachtige decoratieve aanvulling op jouw eetkamer of keuken.

Borden

Serveer jouw culinaire creaties in stijl met onze aardewerk borden. Of je nu op zoek bent naar klassieke ontwerpen of moderne artistieke patronen, onze borden zullen jouw gerechten naar een hoger niveau tillen. Het duurzame aardewerk zorgt ervoor dat ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik en ze zijn vaatwasmachinebestendig voor extra gemak.

Vazen

Versier jouw interieur met onze prachtige aardewerk vazen. Met hun unieke vormen en kleurrijke glazuren zijn ze een blikvanger op zich. Vul ze met jouw favoriete bloemen of gebruik ze als decoratieve objecten om een vleugje natuurlijke schoonheid aan jouw ruimte toe te voegen.

Onze aardewerk producten combineren vakmanschap, functionaliteit en esthetiek om een unieke ervaring te creëren. Met hun duurzaamheid en tijdloze charme zullen ze jouw huis verrijken en jouw gasten verrassen. Ontdek de veelzijdigheid van aardewerk en geniet van de schoonheid en functionaliteit die het te bieden heeft.

Azaglobal Impex B.V. | Waar duurzaamheid en eerlijke handel centraal staan, terwijl we samen streven naar een betere wereld

Support

© 2024 · Azaglobal Impex B.V. – Alle Rechten Voorbehouden