+31 85 130 7821  Anthonetta Kuijlstraat 59, 3066 GS Rotterdam

HomeCosmetica

Cosmetica

Onze cosmeticalijn omvat verschillende subcategorieën, waaronder pure oliën, pure zepen, etherische oliën, pure boters, klei en poeders, en grondstoffen. Elk van deze categorieën biedt unieke producten die u helpen bij het verzorgen en verbeteren van uw huid en haar op een natuurlijke en effectieve manier.

Pure Oliën

Ontdek de voordelen van onze pure oliën, verkregen uit de beste bronnen over de hele wereld. Of u nu op zoek bent naar voedende oliën voor uw haar, hydraterende oliën voor uw huid, of oliën voor aromatherapie, wij hebben een breed scala aan opties voor u. Onze pure oliën worden zorgvuldig geproduceerd en bevatten geen toegevoegde chemicaliën, waardoor u kunt genieten van de puurste vorm van natuurlijke verzorging. 

Pure Zepen

Ervaar de luxueuze reiniging met onze pure zepen. Gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en zonder toegevoegde chemicaliën, bieden onze zepen een zachte en effectieve reiniging voor uw huid. Of u nu op zoek bent naar een verfrissende zeep voor dagelijks gebruik of een speciale zeep met extra voordelen, wij hebben een scala aan opties om aan uw behoeften te voldoen.

 

Etherische Oliën

Ontdek de kracht van de natuur met onze etherische oliën. Deze geconcentreerde oliën worden gewonnen uit planten en hebben verschillende therapeutische eigenschappen. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, verlichting van stress, verbetering van de luchtwegen of een verkwikkende geur, onze etherische oliën kunnen een waardevolle aanvulling zijn op uw dagelijkse routine.

Pure Boters

Voed uw huid en haar met onze pure boters. Onze boters zijn rijk aan voedingsstoffen en hydraterende eigenschappen, waardoor ze ideaal zijn voor de verzorging van droge en beschadigde huid en haar. Of u nu sheaboter, cacaoboter, avocado-boter of andere boters zoekt, wij hebben een breed scala aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. 

Klei en Poeders

Ontdek de kracht van klei en poeders voor uw huidverzorging. Onze klei en poeders zijn natuurlijke en effectieve ingrediënten die helpen bij het reinigen, exfoliëren en verjongen van uw huid. Of u nu op zoek bent naar bentonietklei, groene klei, rode klei of andere poeders, wij hebben de producten die u nodig heeft voor een stralende teint. 

Grondstoffen

Voor degenen die graag zelf cosmetische producten maken, bieden wij een breed scala aan hoogwaardige grondstoffen. Van draagoliën en boters tot natuurlijke extracten en actieve ingrediënten, onze grondstoffen stellen u in staat om uw eigen unieke producten te creëren met volledige controle over de ingrediënten.

Azaglobal is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige cosmetica die niet alleen effectief zijn, maar ook gemaakt zijn met respect voor de natuur en het welzijn van de mensen die ze produceren. We streven naar duurzaamheid, eerlijke handel en transparantie in al onze producten. Ontdek onze cosmetica en laat uzelf verwennen met natuurlijke schoonheid en verzorging.

Azaglobal Impex B.V. | Waar duurzaamheid en eerlijke handel centraal staan, terwijl we samen streven naar een betere wereld

Support

© 2024 · Azaglobal Impex B.V. – Alle Rechten Voorbehouden